Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Barselona i Madrid avionom
7 dana / 6 noćenja, avionom
DIREKTAN LET BEOGRAD-BARSELONA
+ BRZI VOZ BARSELONA-MADRID
+ DIREKTAN LET MADRID-BEOGRAD

TERMIN/USLUGA23.10.
29.10.
BROJ NOĆENJA6
LET DOSTUPAN
STANDARD - BB
PAKET ARANZMAN PO OSOBI899
PAKET ARANZMAN TRECA OSOBA879
DETE 0-2 GOD.59
DETE 2-12 GOD.859
PAKET ARANZMAN JEDNOKREVETNA SOBA1099

U cenu aranžmana je uračunato:
- Povratni avio prevoz na relaciji Beograd-Barselona i Madrid-Beograd avio kompanijom Air Serbia sa dozvoljenih maksimalnih 23 kg prtljaga (1 kofer) i 7kg ručnog prtljaga (1 torba) po osobi. (Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik i na koje organizator putovanja nema uticaja; deca do 2 god–nemaju pravo na besplatan prtljag).
- Aerodromske takse u iznosu od 58€. Aerodromske takse su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse ( avio kompanija Air Serbia)
- Smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom u hotelu prema programu u standardnim dvokrevetnim, jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (3 noćenja u Barseloni i 3 noćenja u Madridu u hotelima prema programu putovanja)
- Transfer na relaciji aerodrom-hotel, hotel-železnička stanica, železnička stanica-hotel, hotel-aerodrom
- Voz Barselona-Madrid
- Panoramsko razgledanje Barselone i Madrida
- Asistencija lokalnog vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Troškovi fakultativnih izleta i poseta, ulaznice za muzeje i lokalitete
- Obavezno međunarodno putno osiguranje koje pokriva Covid-19,(mogućnost pribavljanja u agenciji)
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu u iznosu od 1.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 3* i 2.75 € po osobi po noći za boravak u hotelima 4*

Cene fakultativnih izleta po osobi: (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 12 putnika).
- Flamenko veče u Barseloni – oko 55 eur
- Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol – oko 65 eur
- Toledo – ok 69 eur
- Segovija – oko 65 eur
HOTEL MADANIS 4*
Hotel Madanis je  modern i inovativni, gleda na legendarni stadion FK-a Barselona - Kamp Nou od koga je udaljen oko 300 metara. Smešten je u četvrti Les Korts na jugoistoku Barselone i dobro povezan linijama gradskog prevoza koje vode do kulturnog centra grada. Gostima nudi, recepciju, restoran, bar, besplatan bežični internet. Sobe su moderno opremljeno sa sopstvenim kupatilom, klimom, TV-om, radiom, radnim stolom, fenom, mini barom i besplatnim bežičnim internetom. Doručak je kontinentalni - samoposluživanje
https://www.hotelmadanis.com/en/

AYRE GRAN HOTEL COLON 4* MADRID
Hotel se nalazi u širem centru Madrida, na oko3.5 km od čuvene Las Ventas zgrade i isto toliko od Salamance. Hotel poseduje dve zgrade i obe su nedavno renovirane. Hotel Ayre Gran Colon poseduje sve što je potrebno za udoban odmor u mirnom okruženju. Hotel sadrži recepciju, restoran, bar, lift, teretanu, room servis, besplatan wi-fi, parking..Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa fenom, TV, telefon, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.
https://www.ayrehoteles.com/hoteles/ayre-gran-hotel-colon/?utm_source=mybusiness&utm_medium=organic&utm_campaign=colon

HOTEL RAFAEL VENTAS 4* MADRID 
Hotel se nalazi u jednoj od najpoznatijih avenija Madrida, “calle Alcala”, poznatoj i po mnogobrojnim prodavnicama i restoranima. U neposrednoj blizini je i čuvena zgrada Las Ventas, arena u kojoj se održavaju koride. Od glavnog gradskog trga Sol, hotel je udaljen nekoliko stanica vožnje metroom, direktnom linijom. Metro stanica El Carmen je udaljena svega 100 m od hotela. U sastavu hotela je El Capote restoran u kome se poslužuju tradicionalna španska i internacionalna jela i bar. Na raspolaganju su i parking i WI FI internet uz doplatu. Hotel raspolaže sa 111 soba, svaka ima kupatilo, klima uređaj, SAT TV, mini bar, internet konekciju (uz doplatu), sef i fen.
www.rafaelhoteles.com
1. DAN 23.10. BEOGRAD – BARSELONA            
Dolazak putnika na  aerodrom “Nikola Tesla”, najkasnije u 15:00 časova (dva sata pre leta). Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Barselonu je 17:10 (let JU 584, Air Serbia). Sletanje aviona u Barselonu je u 19:50 časova–lokalno vreme. Po dolasku transfer do hotela. Noćenje.

2.DAN 24.10. BARSELONA – PANORAMSKI OBILAZAK - FLAMENKO
Doručak. Nakon doručka odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Monžuik (vidikovac), prolazi se pored Olimpijskog stadiona, Španskog sela, Čarobnih fontana, nastavak ka Španskom Trgu, Gran Via, Paseo de Gracia, prolaz pored Gaudijevih kuća Batllo i La Pedrera i šetnja oko Sagrada Familia bez ulaska…Slobodno vreme individualna razgledanja i šoping. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Flamenko veče - fantastičan šou igrača i gitariste uz piće. Cena izleta (oko 45 evra po osobi). Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN 25.10. BARSELONA – TRI PARKA – BARSELONA
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme za individualne aktivnostili ili mogućnost fakultativnog izleta Ciutadella, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo), Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo), Ciutadella je nekadašnje utvrđenje a danas najlepši park u gradu. Šetnja  pored Zoo Barcelone , Parlamenta vlade Catalunje, romanticnog jezera i centralne fontane koja je delo catalanskih arhitekti medju kojima je i Antonie Gaudi. Potom odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska odlazak u etno selo Pablo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina 20.veka kao deo projekta koji je trebao da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Cena izleta (oko 65 eur po osobi). Slobodno vreme za individualnu šetnju gradom. Noćenje.

4.DAN 26.10. BARSELONA – MADRID
Doručak. Napuštanje soba do 10h. Transfer do železničke stanice. Ukrcavanje na brzi voz AVE koji dostiže brzine i do 320km na sat, očekivano putovanje do Madrida je 02:30h. Po dolasku odlazak na panoramski razgled grada autobusom: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Puerta de Toledo, park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka. Transfer u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN 27.10. MADRID – TOLEDO - MADRID
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Toledo . Izlet obuhvata posetu srednjevekovnoj prestonici Španije čuvenoj i po tome da je u njoj živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i kniževnik El Greko. Toledo je udaljen oko 70km od Madrida. Kroz istoriju ovajali su ga brojni narodi (Rimljani, Vizigoti, Mavari..) i svi oni su ostavili trag u razvoju grada. Toledo je ostao prestonica Španije sve do 1561. godine kada tu ulogu preuzima Madrid. Povratak u Madrid. Slobodno vreme. Noćenje. Cena izleta po osobi: 69 evra.

6.DAN 28.10. MADRID – SEGOVIJA – MADIRD
Doručak. Slobodni dan za individulno razgledanje i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnih izleta u Segoviju. Segovoija se nalazi se u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a. Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Cena izleta po osobi 65 evra. Noćenje.

7. DAN 29.04. MADRID – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba. Transfer do aerodroma u Madridu. Poletanje aviona za Beogradu u 10:50 (let JU 571, Air Serbia). Sletanje u Beograd u 13:45 časova. Kraj programa
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu