Delfinia Hotel

Moraitika, Krf

Opis destinacije

Zbog blage klime i velike vlažnosti, Krf, jedno od sedam Jonskih ostrva, poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, lepim plažama okruženim zelenilom, nepreglednim brdima obraslim maslinjacima i, u novije vreme, luksuznim hotelima. Ostrvo je dobilo ime po nimfi Kerkiri, u koju se Posejdon zaljubio, kidnapovao je i doveo na Krf. Istoimeni glavni grad ostrva jedan je od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura, dobro sačuvane znamenitosti ranijih osvajača. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, i obe se nalaze u centralnom delu grada. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji. Godine 2007 grad Krf je os strane UNESCO-a proglašen Svetskim nasleđem. U gradu Krfu se nalazi Jonski univerzitet. Ostrvo Krf ima 107.900 stanovnika da gustinom naseljenosti 182 stanovnika/1 km. Ovo je najsevernije jonsko ostrvo i najzapadniji deo Grčke. Ostrvo Krf uprkos suvim letima ima bujnu vegetaciju zahvaljujući kišnim zimama. Zelenije je od ostalih grčkih ostrva. Ima 2 miliona stabala maslina čije je gajenje pre ekspazije turizma bilo osnovno zanimanje meštana. Ostrvo Krf je posebno popularno među britanskim turistima koji na njemu nalaze rajske plaže i ludi provod koji su im leti glavna zanimacija. Na Krfu se mogu naći moderni vidovi zabave, luksuzni hoteli i uznapredovali gradovi, ali je takođe uobičajeno naići i na ljupka tradicionalna sela u kojima se ljudi bave gajenjem maslina, limuna ili žitarica, a gde je glavno prevozno sredstvo još uvek – magarac. Čitavo ostrvo odiše mirisima pomorandži i limuna. Na jugu ostrva se nalaze brojni vinogradi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Delfinia hotel se nalazi na jugoistočnoj obali Krfa, na samo 200 m od centra Moraitike i na samo 30 m od peščano-šljunkovite hotelske plaže.  Aerodrom je udaljen 20 km.


Hotelska ponuda:

restoran, bar, taverna, bazen, dečiji bazen, snek bar pored bazena, sef, Wi-fi internet, šah, fitnes, tenis, igralište za decu, igraonica, stoni tenis, parking.


Sobe:

klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.


Ishrana:

polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).


Hotelska ponuda

Tri zgrade hotel Delfinia okružene su velikom baštom prepunom cveća, palmi i maslina. Predivna peščana plaža na koju izlaze gosti hotela daje pristup kristalno čistom Jonskom moru. Dobro obučeno osoblje hotela Delfinia svojom poznatim krfskim gostoprimstvom ispuniće zahteve i najzahtevnijih gostiju uz osmeh.

Veoma je blizu urbanog naselja Moraitika, pa je moguće lako, šetnjom uz magistralu, doći do prodavnica i suvenirnica. Nije povezano šetalištem uz more. Od glavne atrakcije, palate Ahilion, udaljen je oko 8 km, aod glavnog grada samo 15 km, što gostima koji vole da istražuju ostrvo daje odličnu polaznu tačku.

Ovo je idealan izbor za odmor sa decom zbog sadržaja, pozicije i velike bašte.

-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.