Hotel Aparthotel Vučko

Jahorina, Bosna i Hercegovina

Opis destinacije

Jahorina (Bosna i Hercegovina) pripada dinarskom planinskom sistemu, ima nekoliko vrhova od kojih je najviši Ogorjelica sa 1916 mnv. Zimovanje i skijanje na planini Jahorina preporučujemo zato što imate na raspolaganju preko 20 km uređenih staza za alpsko skijanje, povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski lifta te baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole kao i ski-rental. Zimovanje na Jahorini preporučujemo jer kvalitet i izbor staza zadovoljava kako početnike tako i ljubitelje najtežih staza za skijanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Aparthotel Vučko nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela koji nudi gostima vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor. Hotel Vučko se nalazi u centru turističkog kompleksa Jahorina i u neposrednoj je blizini ski žičara. Idealna pozicija hotela Vučko na visini od 1560 m nadmorske visine, okružena četinarima i uživanje u zdravom vazduhu predstavlja dodatni razlog više za posetu. 

Hotelska ponuda:
Aparthotel Vučko nudi bogate sadržaje i usluge kao što su: restoran koji nudi veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje, Paradiso bar, vinski bar, WiFi internet, Wellness & Spa centar na 700 m2 (sauna, tursko, rimsko i finsko kupatilo, hidromasaža stopala, manikir, pedikir, tretmani, masaže, VIP soba, đakuzi), ljubazna briga o deci i usluga bebisitera, vanjski parkić Žirafa za decu, ski škola i ski rental u sklopu hotela Vučko, hotelska podzemna garaža, parking, menjačnica, prodavnica, suvenirnica, ski oprema "Planet Bike", frizerski salon, apoteka, pet friendly, hotel poseduje sopstveno obezbeđenje.

Sobe i apartmani: 
SAT TV, telefon, WiFi internet, sef, mini bar, kupatilo, fen. Apartmani imaju i kuhinju, dok lux apartmani imaju i kamin.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Napomena: doručak i večera na principu samoposluživanja se služi samo ukoliko u hotelu istovremeno boravi minimum 15 odraslih osoba i više. U slučaju manjeg broja gostiju, doručak i večera se služe po principu menija (klasičan način usluživanja). 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.