Hotel Baia d'Ercole Resort

Kalabrija, Italija

Opis destinacije

Kalabrija po mnogim mišljenjima spada u najinspirativnije delove Italije - ljubiteljima Mediterana oduzima dah i tirkizno plavo more. Kalabrija se nalazi na samom špicu „italijanske cizme“, a osim raskošne obale nudi mogućnosti za pravi avanturistički odmor. Najatraktivnije turističko mesto je Tropea - mali primorski grad. Verovatno ste imali prilike da naiđete na fotografije velike stene uronjene u more na čijem vrhu se nalazi crkva Santa Maria dell Isola. Fotografija ovog srednjevekovnog svetilišta je najupečatljiviji kadar obale Kalabrije, kao i tirkizno more koje je okružuje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Baia d Ercole se nalazi na rtu Kapo Vatikano, udaljen oko 15 km od Tropee. Kompleks se nalazi na privatnoj plaži na kojoj su obezbeđeni ležaljke i suncobrani za goste hotela, a okružen je bogatom mediteranskom baštom. Ima 65 soba. 
 
Hotelska ponuda: 
bazen sa pogledom na more, animacija i mini klub, restoran, bar, tereni za tenis, odbojku, stoni tenis, košarka. 
 
Sobe:
klima uređaj, SAT TV, frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. Ecco sobe su udaljene oko 50 m od hotelskog kompleksa i od istog ih deli ulica, imaju malu kuhinju u okviru sobe ili na verandi ispred sobe.
 
Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion (ručak se servira kao meni od minimum dva glavna jela).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

–Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.