Hotel Cretan Village Aparthotel

Agios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto po veličini na Mediteranu. Sa svojih hiljadu kilometara raznolike dugačke obale, obiluje lepim uvalama, zalivima, dugim peščanim plažama sa kristalno čistim toplim morem i prelepim plažama, od kojih su mnoge nagrađene plavom zastavicom. Bogato istorijsko nasleđe, minojske civilizacije, ostaci Palate u Knososu, manastiri, čuvena klisura Samaria Gordž, pećina gde je rođen Zevs, Bog bogova, privlače turiste koji vole dinamičan odmor sa kombinacijom kupanja i sunčanja na plažama i organizovanim ili avanturističkim obilascima ostrva Krit kolima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Cenovnik 4
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Mesto: Agios Nikolaos, KRIT, Grčka
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje
Usluga : Najam

Ovaj aparthotel nalazi se preko puta šljunkovite plaže, 50m od autobuske stanice, 5km od Agios Nikolaosa i 12 km od elunde. Aerodrom Heraklio je na udaljenosti od 69km.

Od sadržaja hotel nudi bazen, bar kraj bazena, lobi, TV salu, uslužni internet, besplatan WiFi kraj recepcije i pored bazena, restoran koji gleda na plažu i nudi autentičnu kritku kuhinju sa lokalnim proizvodima i recepctima. Izgrađen u lokalnom stilu, hotel je otvoren 1977, renoviran je 2007 i nudi 37 vila – 24 jednosobne i 13 dvosobnih.
Svaki apartman ima dnevnu sobu, opremljenu kuhinju i balkon sa ležaljkama.. Za smeštaj 3. i 4. osobe na raspolaganju su dve sofe, a glavna spavaća soba odvojena je od dnevne. Apartmani takođe sadrže kupatilo sa tušem ili kadom, fen, frižider, sef, telefon, wifi internet, klimu i satelitsku televiziju.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.