Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
02.01.2021. – 15.03.2021.
USLUGAPUN PANSIONPOLU-PANSIONNOĆENJE SA DORUČKOM
Cene u sobi su po OSOBI po DANU u RSD
SOBA 1/1520050004800
SOBA 1/2420040003800
Cene u apartmanu su za DVE OSOBE po DANU u RSD
APARTMAN124001200011600
*AKCIJA*
Za boravak od 4 do 6 noćenja odobravamo dodatni popust od 10% na cene iz tabele.
Za boravak od 7 noćenja i vise, odobravamo popust od 15% na cene iz tabele.

CENA UKLJUČUJE:
- Cene u tabeli su na bazi izabrane usluge po osobi po danu. Ulazak u sobe prvog dana posle 14h, napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h.
- Korišćenje bazena i saune gratis.
- Korišćenje dečije igraonice gratis.

CENA NE UKLJUČUJE:
- U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80 RSD po osobi dnevno, BT za decu od 7 - 15 godina – 40 RSD po detetu dnevno / Osiguranje – 10 RSD po osobi dnevno.

DOPLATE I POPUSTI:
- Doplata za ostale osobe u apartmanima po cenama dvokrevetne sobe,
- Dnevni odmor u Hotelu Divčibare 3.000,00 RSD.
- Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima ) doplata za pansion je 500 rsd.
- Deca 5 - 12 godina - 50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomocni ležaj )
- Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj )
- Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po-cenovniku jednokrevetne sobe.
Lokacija: Turistički objekat kategorisan sa tri zvezdice, smešten u centru vazdušne banje, okružen borovom šumom, sa pogledom koji osvaja sva čula…
Usluga: Pun pansion, polupansion, noćenje sa doručkom - Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.
Sadržaj hotela: Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje. U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci, spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.
Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta… U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu. Kamin sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela, kapaciteta do 300 mesta. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Vojvodin salon je pogodan za poslovne susrete do 40 osoba. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. Klijentima je na raspolaganju neophodna oprema: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. U izgradnji je i kongresni centar na površini od 20.000 kvadratnih metara, sa 300 smeštajnih jedinica i sa svim pratećim uslovima za kongresni turizam.
Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.
Takođe, kratki ali zanimljivi izleti se mogu organizovati u okruženju.
Struktura soba:
1. STANDARD SOBA - Opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Ova soba sa velikim prozorima i pogledom na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen pruža idealan kutak za opuštanje – bilo da putujete sami ili u dvoje. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura standard sobe je oko 18m², idealna je za smeštanje 1-2 osobe.
2. TWIN SOBA - Opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor. U sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu.Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula. Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura twin sobe je oko 20 m² i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.
3. FAMILY SOBA - Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu.Ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula.Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.Kvadratura familly sobe je oko 22 m² i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.
4. APARTMAN - Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično. Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom. Kvadratura apartmana je oko 30m², idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.
- akontacija od najmanje 30% avansa, ostatak najkasnije 10 dana pre dolaska;
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
- platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, AmericanExpress);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu