Hotel Regnum Carya Golf & Spa Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Regnum Carya Golf & Spa Resort se nalazi na peščanoj plaži, 1 km od centra grada Belek, 45 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova, ima 338 soba, 219 standardnih soba i 40 porodičnih soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (italijanski, turski, riblji i orijentalni i Teppenyaki), 10 barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, tobogani, akvapark, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica.

Ponuda za najmlađe:
otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu od 4-6 godina, 7-12 i 13-17 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija, hrana za bebe i za decu.

Sportske aktivnosti:
Les Mills program, tenis (6 terena), stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, a la carte restorani (20 eur po osobi), sobna usluga,  a la carte doručak 15 eur po osobi, kuglanje, sportovi na vodi, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
luxury sobe su veličine oko 50 m2 i imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, set za kafu i čaj, sef, kupatilo, bademantil, papuče, fen, pegla i daska za peglanje, balkon ili terasu.

Ishrana:
Luxury all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Snekovi i užine po terminima hotela. Odvojen deo restorana za decu i bebe. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića. A la carte restorani uz doplatu i prethodnu rezervaciju.

http://www.regnumhotels.com/en/default.html 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.