Radisson Blu Resort and Spa Cesme

Česme, Turska

Opis destinacije

Ovo svetski poznato letovalište, verovatno je i najatraktivniji deo Egejske obale. Dugačka gradska gradska plaža Ilidža idealna je za one koji borave u centru grada, kao i za porodice sa decom, zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka, jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi Dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u prevodu znači Zlatna. Duge peščane plaže, tirkizno plavo more, prirodni termalni izvori, luksuzne vile i rizort hoteli duž obale dugačke 30 km. Zbog svega gore pomenutog, Češme je postalo zaista elitno međunarodno letovalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 90 km, 5 km od centra Alačatia i 4 km od Češmea, na samoj obali mora. Izgrađen je 2009. godine, poslednji put je renoviran 2016 i zauzima površinu od 15.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, gde su suncobrani, ležaljke i madraci besplatni za goste hotela, dok se bar na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotel se sastoji od jedne petospratne glavne zgrade i 4 dvoetažne vile koje su podeljene u standard room (max 3 osobe, 24 m2), superior room (max 3 osobe, 29 m2) i premium room (max 3 osobe, 29 m2). U svakoj sobi postoji internet wi-fi, cetralni klima uređaj, TV, balkon, fen, mini-bar (dve flaširane vode), sef, telefon, ketler.
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (uz doplatu), 2 otvorena bazena (jedan sa termalnom vodom), zatvoren bazen, dečiji bazen, besplatan internet, 3 bara (uz doplatu), 7 konferencijskih sala, spa centar, teretanu, saunu, tursko kupatilo, dečiji klub (4-12 godina), igralište za decu. Plaća se: frizer, dadilja.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: +90 (232) 455 45 00
www.radissonblu.com
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.