Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
UMBRIJA 
Asizi – Peruđa – Orvieto – Kortona – Areco – Gubio 
6 dana - 3 noćenja, autobusom 

TERMINHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA
PONUDA DO
31.07.2022.
DOPLATA ZA
JEDNOKREVETNU SOBU
26.10 – 31.10.2022.HOTEL ILGO ***225 evra205 evra60 evra

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:  
- prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom)  
- tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije 3* u Peruđi ili okolini  
- razgledanja prema programu 
- usluge licenciranog vodiča  
- troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:  
- fakultativni izleti  
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
- obavezna gradska komunalna taksa u iznosu od 2,5 evra po noćenju po osobi(plaća se u hotelu). 

UMANJENJA 
- Umanjenje za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit) ● Umanjenje za sopstveni prevoz 65 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i  fakultativni izleti zavise od raspoloživosti mesta u autobusu) 

FAKULTATIVNI IZLETI I POSETE 
- Poludnevni izlet za “Orvieto” - 25 €. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, prevoz žičarom, posete navednim mestima bez ulaznica i  usluge vodiča.  
- Poludneni izlet “Kortona – Areco” - 30 €. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, posete navednim mestima bez ulaznica i usluge vodiča.  Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje  30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene. Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom putovanja, kao i re dosleda njihovih realizacija usled objektivnih okolnosti (državnih i verskih praznika )na određenoj destinacij, kada neki od lokaliteta,  muzeja ili tržnih centara ne rade. 
Hotel Ilgo 3* https://www.hotelilgo.com/ 
Hotel je udaljen na oko 15 minuta hoda od centra Peruđe. Hotel ima recepciju, bar, restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom,  standardno opremljene, sa telefonom i TV – om. Wi–fi je besplatan u određenim delovima hotela . Doručak se služi po principu  samoposluživanja.  
1. dan BEOGRAD 
Sastanak grupe u 17:30 h, polazak u 18:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. 

2. dan ASIZI – PERUĐA Prepodnevni dolazak u Asizi. Grad Asizi je rodno mesto sv. Franje Asiškog, jednog od najvećih svetitelja  Rimokatoličke crkve, koji je u njemu osnovao franjevački red. Panoramsko razgledanje grada: spektakularna Bazilika sv. Franje s  franjevačkim samostanom Sacro Convento i čuvenim Đotovim freskama, koje su pod zaštitom UNESCA... Smeštaj u hotel u okolini Peruđe.  Slobodno vreme. Noćenje. 

3. dan PERUĐA – ORVIETO – PERUĐA 
Doručak. Nakon doručka odlazak mini vozom do istorijskog centra grada.Razgledanje grada: Katedradrala San Lorenco, crkva sv. Petra i  srednjovjekovni akvadukt, Fontana Maggiore, Palata dei Priori, Etrurski slavoluk, Mermerna fontana. Peruđa je poznata i kao grad  čokolade,grad koji će vas osvojiti već na prvi pogled. Slobodno vreme u centru grada, za šetnju i uživanje u ukusima čuvene “bacci  perugina”(poljubci iz Peruđe) čokolade.U ranim poslepodnevnim časovima fakultativni odlazak do Orvieta. Po dolasku u Orvieto, čuveni  gradić ove regije, ukrcavanje na žičaru, koja vodi do istorijskog dela grada koji se nalazi na krečnjačkoj steni koja kao da će svakog časa da se  obruši pod težinom predivne katedrale građene 3 veka. Organizovano razgledanje grada, šetnja glavnom ulicom Kavur, koja vodi do trga  Duomo, na kom se nalazi veličanstvena katedrala, zatim odlazak do Trga naroda, gde je središte uprave nad gradom. Povratak u hotel. Noćenje. 

4. dan PERUĐA – KORTONA – ARECO – PERUĐA  
Doručak. Fakultativni izlet do Cortone. Dolazak u mali, prelepi gradić Kortonu. Po dolasku, kraći obilazak istorijskog centra grada uz  razgledanje: Trg Republike, palata Komune – sedište uprave grada, palata Kasali...Slobodno vreme. Kraće putovanje do Areca, jednog od  najlepših toskanskih gradova. Obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Grande koji predstavlja najlepši deo Areca,čuven i po  tome što je poslužio kao scenografija za poznati film „La Vita e Bella“( Život je lep), Duomo – prelepe katedrale, crkva Sv. Franje, Petrarkina  kuća u kojoj je rođen čuveni pesnik...Povratak u hotel. Noćenje. 

5. dan PERUĐA – GUBIO  
Doručak. U toku prepodneva polazak iz Peruđe. Odlazak do srednjovekovnog grada Gubia, petog po veličini u oblasti Umbrije. Grad se  nalazi na veoma neobičnom mestu, strmoj padini iznad koje se uzdiže planina Inđino, jedna od lanaca središnjih Apenina. Obilazak trga  Grande, na kom se nalazi palata Konzula i Duždeva palata. Slobodno vreme za šetnju. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji. 

6. dan BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. 
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.