Vila Lambrini

Vrachos Beach, Jonska regija

već od 82€

Opis destinacije

Vrachos Beach se nalazi na pola puta izmedju Parge (35 km) i Preveze (35 km), na obali jonskog mora. Do ovog lepog, kod nas ne mnogo poznatog letovališta, stiže se veoma lako i brzo, za manje od 3 i po sata vožnje novim autoputem od grčke granice (Egnatia Odos). Vrachos Beach je smeštena na prelepoj, preko dva kilometra dugoj peščanoj plaži (možda i jednoj od najlepših na obali jonskog mora) sa tirkizno plavim morem. Pored lepog šetališta pokraj plaže, nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni i restorana. Letovalište predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor, a naročito je poznato medju Grcima i Italijanima i vrlo često predstavlja izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta. Blizina Parge i Preveze (pa čak i Lefkade – 60 kilometara) pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku… Ukoliko se odlučite da Vaš odmor provedete u ovom malom letovalištu sa perfektnom plažom, sigurno nećete pogrešiti. Kombinacija toplog mora, borove šume i planina u zaledju, garanti su odlične klime i mogućnosti za uživanje. Na desetak kilometara od Vrachos Beach-a se, nalazi i Ammoudia sa predivnim zalivom i plažom.

Informacije

SMESTAJ

 • Apartman

Prevoz

 • Autobus
 • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

 • Plaža > 30m

Oprema

 • Klima
 • Kuhinja
 • TV
 • Opis smeštaja
 • Cenovnik
 • Program putovanja
 • Prevoz
 • Uslovi plaćanja
 •  Izvanredan objekat. Pravi izbor kada je odnos cene i kvaliteta u pitanju.

  • Lokacija: Nalazi se 30m od plaže.
  • Studio/apartmani: Modeno opremljena i klimatizovana 2 studia + 1 duplex apartman. Jedan studio je sa 3 kreveta a drugi sa dva francuska kreveta (max 4 osobe ). Duplex je sa dve odvojene sobe sa po 2 ležaja u svakoj. Svi apartmani/studia su pogled more sa terase.
 • Uskoro cenovnik za LETO 2021...

  Sastanak na PARKINGU, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

      Predviđen raspored privremenog zaustavljanja:
          Beograd – Parking (odnosi se na polaske iz Subotice, Kikinde, Zrenjanina, Novog Sada i sl.
          Motel Predejane – Srbija (pauza minimum 30 minuta),
          Lukoil benzinska pumpa – Makedonija (pauza minimum 20 minuta),
          Eko benzinska pumpa – Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

  2. dan – 10. dan
  Letovanje

  Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge – noćenje;
  10.dan
  Grčka – Beograd

  Napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 19.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  11. dan
  Beograd

  Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00 h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).
  Cene u tabeli su za goste koji koriste samo prevoz.
  OdrasliDeca 2 – 12 god
  Beograd – Vrachos – Beograd (T/R)– 70€Beograd – Vrachos – Beograd– 50€
  Beograd – Vrachos (ow) / Vrachos – Beograd (ow) – 50€Beograd – Vrachos (ow) / Vrachos – Beograd (ow) – 35€
  Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus.

  Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 1000 din po sedištu. prilikom prijave za aranžman.

  Datum polaska: naznačen je u tabeli.

  – 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

  – Čekovima građana

  – Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

  – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

  HAL

  Top ponude

  Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

  Zimovanje

  2020 / 2021